Facebook Hirdetés

Optimalizált Facebook hirdetéseket készítünk neked, hogy minél több pénz maradjon a zsebedben!

Influencer Marketing

Bizonyára már te is kipróbáltad a facebook hirdetést. Mivel ezt olvasod gondolom nem sok sikerrel. Elgondolkodtál már azon, hogy mi van akkor, ha a facebook ajánlott beállításai nem teljesen az eredményes hirdetést segítik, hanem a minél nagyobb pénzköltést?

Több mint 1000 facebook hirdetés után olyan eredményes hirdetési stratégiákat dolgoztunk ki, amelyekkel több millió forintot hozunk havonta ügyfeleinknek.

FONTOS!: A hirdetési kampányok eredménye nem csak a hirdetésektől, hanem a terméktől is függ. 5 nap alatt a milliós árbevétel 40 ezres hirdetési költségből simán elérhető,  olyan termékkel ami érdekli az embereket + egy jó hirdetéssel. Azonban ha pl.: Lámát szeretnél árulni, hiába hozunk létre számodra optimalizált kampányokat,  nagy valószínűséggel nem érjük el a milliós bevételt 5 nap alatt 40 ezerből… sorry :/

facebook hirdetésCÉLKÖZÖNSÉG ISMERETE: Sokan szeretnének pénzt csinálni a facebook hirdetéseken keresztül, úgy hogy a facebookba nem illő terméket hirdetnek. Egyszerű példával: Ha speciális szállodaipari mosógépeket árulsz, nem a facebook a te területed, hanem az AdWords és Miért? Gondold végig, hogy alapból te a facebook keresőjébe beírnád, hogy speciális szállodaipari  mosógépet keresel Budapesten? NEM. Tehát a vevőid sem a facebookon keresgélnek, hanem a Google -ba. PERSZE, ilyenkor jön az, hogyha hirdetünk, akkor láthatja olyan döntéshozó, aki mégiscsak az fb reklám hatására vásárol. Ki kell hogy ábrándítsalak. Nem fog vásárlás történni. Ugyanis annyira speciális a célközönség, hogy nem tudod leszűkíteni a releváns vásárlójelöltekre. A hatékony és olcsó hirdetésért ilyenkor a Googlet ajánljuk. -> Ez a példa megtörtént eset. Mi segítünk megtalálni a megfelelő hirdetési felületet.

Amennyiben a facebook a számodra megfelelő hirdetési felület, mi profittermelő hirdetést készítünk neked!

Szeretnél sok pénzt csinálni?
Akkor mi segítünk benne!

Kérdés esetén hívj bennünket vagy ide kattintva írj nekünk.

facebook hirdetés

facebook hirdetés amennyiben facebook hirdetést szeretnél, válassz minket. Felpörgetjük vállalkozásod marketingjét